AcasăActualitateInternationalȘtire ca în Scânteia: Liderul nostru iubit Klaus Iohannis...

Știre ca în Scânteia: Liderul nostru iubit Klaus Iohannis va face o vizită în Coreea de Nord, la invitația eroului de la Phenian. Pentru că… aici n-a fost încă

Ilustrație: Marian Avramescu

ACADEMIA CAȚAVENCU vă prezintă o știre scrisă ca în “Epoca de Aur” a cotidianului național la care era musai să fii abonat, Sânteia:

Turistul nostru suprem și iubit, Domnia Sa Klaus Werner Iohannis, și Prima Doamnă, Profesoara de renume Mondial Carmen Iohannis, vor efectua o vizită strategică, esențială pentru țara noastră, în statul frate și prieten Coreea de Nord, pe final de mandat – deoarece această țară nu a apucat încă să fie vizitată în scurtele mandate de zece ani ale liderului nostru – la invitația eroului național al nord-coreenilor, Kim Jong-un.

Precizăm că va fi prima vizită în Coreea de Nord a unui președinte al României, de după cea a iubitului nostru conducător, Nicolae Ceaușescu.

În cadrul vizitei esențiale pentru dezvoltarea relațiilor dintre cele două state în care nu există nici urmă de dictatură, corupție și risipire a banului public, conducătorul nostru de la Sibiu va participa la o serie de evenimente, printre care:

  • Dezvelirea statuii din bronz făcut din materiale plastice a Președintelui României Klaus Iohannis, în Piața Agroalimentară Centrală din Phenian;
  • Președintele României le va împărți bomboane copiilor nord-coreeni;
  • Semnarea proiectului “România Reeducată după model nord-coreean”;
  • Jertfa porcului tradițional asiatic importat din România pestei porcine;
  • Defilare în cadrul căreia poporul-frate nord-coreean îi va scanda numele Domniei Sale Președintele Kaklaus Johannison al României, exact cum se întâmplă acum în vizita esențială din Africa.
Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare