AcasăActualitateInternationalTrump visează la spălarea rufelor cu Stormy Daniels sub...

Trump visează la spălarea rufelor cu Stormy Daniels sub cupola Casei Albe

Ilustrație: Marian Avramescu

Precedentul președinte al Statelor Unite ale Americii (SUA), Donald Trump pregătește un nou rol pentru cupola rotundă a Casei Albe.

Rotunda va fi transformată în rotativă, prin aplicarea tehnologiei de ultimă generație a NASA, astfel încât cuva biroului oval să poată spăla definitiv rufele murdare din relația păguboasă a lui Donald Trump cu pensionara actriță de filme pentru adulți Stormy Daniels.

După ce a trăit “O noapte furtunoasă” și nu numai furtunoasă cu Stormy Daniels, precedentul președinte american vrea ca scenariul lor să intre la apă.

Oricum, chiar și în aceste condiții, Donald Trump i-a arătat rivalului său electoral, Joe Biden, că, fiind mai tânăr cu câțiva ani, măcar mai poate inventa scenarii de filme cu actrițe de filme XXX, în timp ce actualul șef de la Casa Albă încă încearcă să-și mai amintească la ce număr este Playboy TV.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare