AcasăActualitateInternationalViktor Orban arată din nou că americanii nu vor...

Viktor Orban arată din nou că americanii nu vor o Europă de succes: nicio nominalizare la Oscar pentru filmul său cu lovitura de stat

Ilustrație: Marian Avramescu

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a demonstrat din nou că Statele Unite ale Americii (SUA) nu își doresc în niciun caz o Europă de succes.

În ciuda eforturilor premierului maghiar de a regiza un film istoric cu o lovitură de stat la Budapesta, Academia Americană de Film nici măcar nu l-a luat în considerare pentru Premiile Oscar.

Aceasta, în condițiile în care Viktor Orban le-a dat o a doua șansă, în filmul său, actorilor pensionați de mulți ani.

Lăsat singur pe scenă și de cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, care îl tot invită să iasă la cafele, Viktor Orban a ajuns precum regretatul Sergiu Nicolaescu: rol principal și loc secundar, în filmul regizat tot de el.

Măcar principalului regizor și critic de film de la Kremlin, Vladimir Vladimirovici Putin, actorul-regizor Orban a reușit să-i provoace un zâmbet.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare