AcasăVedeteDorian Popa își liniștește fanele mame divorțate, după ce...

Dorian Popa își liniștește fanele mame divorțate, după ce a fost prins fumat la volan: Și Delia a cântat că-i beată!

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu

Influencerul Dorian Popa, care a recunoscut că a fumat marihoana, le dă asigurări fanelor sale mame divorțate că nu au motive să se îngrijoreze că va fi o influență negativă și pentru copiii lor.

Dorian Popa e conștient că el a afirmat public, într-un videoclipc, că era conștient că poate fi depistat pozitiv cu drog testul, dacă se va urca la volan, dar Delia a cântă peste tot că e beată și acest lucru nu a oprit-o să fie invitată ca artist la toate petrecerile pentru zilele de naștere ale copiilor mici.

Din contră, mamele divorțate au acum un argument în plus pentru a-l angaja pe Dorian Popa la petrecerile lor private: tutorate pentru tratarea problemei consumului de substanțe interzise cu copiii.

La câți minori îi urmăresc pe Dorian Popa când mângâie Cheluțu

În plus, se apropie Crăciunul și Anul Nou, Bobotează, iar Popa trebuie să umble din ușă în ușă.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare