HomeVedeteMondenii se reinventează: îl imită pe Bendeac

Mondenii se reinventează: îl imită pe Bendeac

Grupul umoristic Mondenii a anunțat că se va reinventa cu ocazia sezonului de vară-toamnă 2012. Mondenii vor să schimbe în totalitate umorul prestat pe micul ecran, renunțând la cel relativ grosier, de până acum, în favoarea unuia elitist, pentru cunoscători, adică alegând să-l imite pe Bendeac.

Explicația, nu tocmai sofisticată, ar fi că Bendeac are ceva mai mult succes decât ei, mai ales în fața publicului de calitate,  ce râde la glume cu „nu știu d-astea” și „îți dau perversa”.

Mondenii au pregătit intens schimbarea de macaz, atât ca know-how, cât și ca logistică. În primul rând, s-au epilat atât pe piept, cât și în cap, având grijă să nu scape niciun fir de păr nesmuls. În al doilea rând, au făcut eforturi să devină efeminați, în cazul bărbaților, și pe sfert masculinizați, în cazul femeilor.

Roadele acestor eforturi susținute nu au întârziat să apară. Conform unor declarații pe surse, Mondenii sunt acum pregătiți să întruchipeze la perfecție mai multe roluri făcute de Bendeac, asemănarea dintre original și copie fiind atât de reușită, încât nici cel mai răutăcios critic de teatru nu va avea ce să obiecteze.

S-ar părea că în primele reprezentații vor fi incluse numerele „Bendeac când e Perversu’ la frizerie”, „Bendeac când e Florin Piersic la cinematograf” și „Bendeac când e Naomi la bibliotecă”.

Bendeac nu a putut fi contactat, dar suntem siguri că se simte bine în pielea lui.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare