AcasăFeatured homeNe-am întors în comunism. Oricât ai da, tot nu...

Ne-am întors în comunism. Oricât ai da, tot nu ai parte de Salam

Ilustrație: Marian Avramescu

Încep să iasă la iveală tot mai multe elemente din realitatea cotidiană, care să le ofere argumente solide celor care susțin că România acestor timpuri se apropie de cea din vremea regimului comunist.

În județul Dâmbovița s-a demonstrat că, indiferent cât de mult ai plăti, tot vei aștepta în zadar să vină Salam.

Un dâmbovițean a plătit în avans 5.000 de euro în avans și tot nu a avut parte de Salam.

S-a demonstrat că, la fel ca în “Epoca de Aur” a României, și acum, tot milițienii sau urmașii acestora pot merge la orice oră să ridice Salam (poate nu de Sibiu, dar măcar de Dâmbovița).

Poate că nici președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, nu are posibilitatea de a asigura Salam la toate pomenile electorale din acest an încărcat de alegeri.

În schimb, atât PSD, cât și celelalte partide politice le vor livra românilor multe gogoși, în campania electorală.

Partidele care vor reuși să ajungă la putere le vor livra cetățenilor și răbdări prăjite.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare