AcasăPoliticGuvernPericol de tragedie aviatică! Zburătorii Iohannis și Ciolacu pot...

Pericol de tragedie aviatică! Zburătorii Iohannis și Ciolacu pot intra în coliziune, cât timp PSD și PNL merg pe aceeași linie!

Ilustrație: Marian Avramescu

Decolările tot mai dese ale președintelui Klaus Iohannis și premierului Marcel Ciolacu încep să le dea mari bătăi de cap puținilor controlori de trafic aerian, mai ales că Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) au intrat clar pe aceeași linie.

După Africa și Spania, Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu s-au dus cu capul în nori spre Dubai și respectiv Statele Unite ale Americii (SUA).

Sunt de înțeles antrenamentele lui Marcel Ciolacu, pentru a se obișnui cu preocupările de șef al statului.

Totuși, controlorii de trafic sunt suprasolicitați cu doi primi turiști ai țării, timp de încă un an.

Statul pregătește însă o soluție de a mai ține politicienii zburători cu picioarele pe pământ: vor zbura cu noua companie aeriană națională a României, Blue Air.

Pentru că PSD și PNL par să nu-și poată diferenția rutele, se recomandă ca doar migrațiile de primari de pe linia albastră pe cea roșie să mai fie permise până la alegerile locale de anul viitor.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare