AcasăSocialSanatate si alte boliMedicul i-a prescris lui Iohannis concediu de relaxare în...

Medicul i-a prescris lui Iohannis concediu de relaxare în Thailanda, după ce a văzut negru în fața ochilor, în fiecare zi a vizitelor în Africa

Ilustrație: Marian Avramescu

Medicul Administrației Prezidențiale este îngrijorat că președintele Klaus Iohannis a văzut negru în fața ochilor, în fiecare zi, de la începutul maratonului său de vizite în destinații de lux de pe continentul african.

Negru a văzut și prima doamnă, Carmen Iohannis, peste tot pe unde a mers în Africa, dar, asupra domniei sale efectele par să fie pozitive, conferindu-i o stare bună de spirit.

În cazul șefului statului român, medicul Administrației Prezidențiale este însă îngrijorat și i-a prescris lui Klaus Iohannis un sejur de relaxare în Thailanda și în Maldive, după încheierea misiunii pe Continentul Negru.

Medicul a scris deja rețeta pe care i-a transmis-o președintelui Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, urmând ca șeful Executivului să le dea trimiteri soților Iohannis.

Concediile de recuperare ale cuplului prezidențial vor fi în continuare decontate de Casa Națională de Asigurări din Taxe și Impozite.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare