AcasăPoliticGuvernBUGET 2024: Educația va avea nevoie de suplimentare pentru...

BUGET 2024: Educația va avea nevoie de suplimentare pentru excursii și tabere școlare. Iohannis își încheie mandatul și ce va face Doamna?

Ilustrație: Marian Avramescu

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat un buget alocat pentru Educație, cum n-a văzut nici Africa Educată de președintele Klaus Iohannis.

Moșul de Buzău îi va umple traista ministrului Ligia Deca, cum nu și-ar fi putut aceasta imagina, nici pe vremea când era militantă pentru drepturile studenților care nu trec pe la facultate.

Pentru că, din 2024, Educația chiar va avea nevoie de o substanțială majorare de fonduri.

Președintele Klaus Iohannis își încheie mandatul la Palatul Cotroceni și, în cazul în care nu se va apuca din nou de scris memorii, s-ar putea reîntoarce la catedră.

Și nu se poate pe salariul actual de profesor, pentru că nici meditațiile nu mai sunt ce au fost.

În plus, doamna profesoară Carmen Iohannis va avea nevoie de un buget considerabil pentru excursii și tabere cu elevii, plus Școala altfel, în destinații exotice, având în vedere că nu va mai exista bugetul alocat de la Administrația Prezidențială.

Unde mai pui că se impune achiziția unei aeronave școlare de lux pentru județul Sibiu?!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare