AcasăSportFotbal si afaceriDe ce trebuie să țină cont fotbaliștii  Naționalei, ca...

De ce trebuie să țină cont fotbaliștii  Naționalei, ca să nu joace la EURO precum clasa politică de pe Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu

Luni urmează și mult așteptatul debut al Naționalei României la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024.

Am pregătit câteva sfaturi pentru băieții lui Edward Iordănescu, plecate de la experiențe din România, care poate le vor fi utile în confruntările cu reprezentativele Ucrainei, Belgiei și Slovaciei:

  • Chiar dacă vă respectați președintele, nu trebuie să jucați în ritmul discursului său!
  • Doar pentru că președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, îl ține de formă pe coechipierul său din coaliția de guvernare, președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, doar de formă, nu înseamnă că fiecare jucător al Naționalei trebuie să creadă că el centrează și tot el dă cu capul.
  • Clasa politică le vinde doar promisiuni românilor, dar nu trebuie să le urmați exemplul!
  • Cătălin Drulă și-a dat cu stângul în dreptul, dar el nici nu știe să fie jucător!
  • Klaus Iohannis nu pare să se califice pe nicăieri, după mandatul de la Palatul Cotroceni, dar voi știți să dați din glezne.
  • Nicolae Ciucă și Rareș Bogdan nu pot scăpa din marcajul PSD, dar voi știți să dați din coate.
  • Chiar dacă la alegerile locale și la cele europarlamentare, mulți români nu și-au folosit capul, pe gazon această parte a corpului uman poate avea și altă funcție decât de a-ți proteja gâtul de ploaie.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare